Mandy Koppelaar (l.) en Anique Bakker zijn trots op teamgenoot Wan-Ting Elkhuizen (m.)
Mandy Koppelaar (l.) en Anique Bakker zijn trots op teamgenoot Wan-Ting Elkhuizen (m.) Ket Bakker

Wan-Ting Elkhuizen door naar halve finale NK Turnen

12 maart 2018 om 15:14 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 10 februari jl. kwamen de turnsters van Synergos in Roden in actie tijdens de kwart finale turnen voor de 2de divisie. De concurrentie kwam uit het gehele land.

‘s Morgens was instapper  Noa Teeuw als eerste aan de beurt.  Zij turnde een mooie balkoefening waarbij zij 4e  werd. In de meerkamp behaalde Noa de 17de plaats.

Daarna was het de beurt aan Anique Bakker, Mandy Koppelaar en Wan-Ting Elkhuizen.

Hier was een pittige strijd gaande van een grote groep turnsters. Anique had helaas een val op de brug, maar zij maakte de oefening goed af en werd daar toch nog 6de. In de meerkamp behaalde zij de 22ste plaats.

Bij de categorie sprong gooide Mandy er een Tsukahara gehoekt tegenaan en  behaalde hiermee de 3de plaats. Zij werd 19de in de meerkamp.

Wan-Ting turnde een stabiele wedstrijd op alle onderdelen en dat resulteerde in een mooie 14de plaats. Een prachtige positie, waarmee zij zich geplaatst heeft voor de halve finale.

Nienke van der Giessen was de laatste turnster die voor Synergos op de turnvloer stond.

Zij behaalde de 2de plaats op sprong.  Helaas had zij een val op de brug, maar herstelde zich daarna goed en maakte de oefening netjes af. Nienke werd 17de in de meerkamp. 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie