Goud voor Desi & Katelyn op synchroon springen
Goud voor Desi & Katelyn op synchroon springen J. Mijnster

2x Goud voor Synergos op de trampoline!

Sport/sport Deel je nieuws

Sliedrecht- Op zaterdag 10 maart jl. hebben de springsters van Synergos in Zoetermeer deelgenomen aan de tweede plaatsingswedstrijd op de trampoline.

Met deze wedstrijd zijn, naast 2 gouden, ook 2 zilveren en 2 bronzen medailles behaald. In deze wedstrijd was het mogelijk om een plaats voor de finale van het NK trampoline in Ahoy te bemachtigen.

Desi van Son en Katelyn Dodenbier hebben samen op het onderdeel synchroon springen een gouden medaille behaald en hen kan een plaats in de finale bijna niet meer ontgaan.

Emanuela Brandwijk is verzekerd van een finaleplaats! Ze behaalde voor de tweede achtereenvolgende keer een gouden medaille in de categorie junior dames D individueel. Haar clubgenoten Katelyn Dodenbier en Larysa Zabi werden beloond met een 3e en 4e plaats en hebben beiden een goede kans om de finale te halen.

In de categorie jeugd meisjes E heeft Yalda Zabi goede zaken gedaan om de finale te bereiken door een fantastische 2e plaats te behalen. Lois de Jager en Nikita de Kock eindigden respectievelijk op een 5e en 7e plaats en zijn ook nog in de race voor een plaats in de finale.

In de klasse senior dames D hebben Divinia Moreauw en Desi van Son prima oefeningen gesprongen en hiermee een 2e en 3e positie weten te bemachtigen. Zij hebben daarmee een grote stap richting de finale gezet.

Met in totaal 2 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles hebben de dames van Synergos weer een fantastisch resultaat behaald en zijn de finaleplaatsen binnen handbereik. De derde en tevens laatste plaatsingswedstrijd zal plaatsvinden op 24 maart in Zoetermeer. Dan zal duidelijk worden, hoeveel finaleplaatsen er zijn behaald!

advertentie