Nieuwe hoofdtrainer SKC Merwede/Multiplaat

Sport/sport Deel je nieuws

Het bestuur van SKC Merwede/Multiplaat is blij te kunnen melden dat de vacature voor trainer en coach van de selectie tot volle tevredenheid is ingevuld. Vanaf het komende seizoen is Raymond Mollet de coach van SKC Merwede/Multiplaat 1.

 

Na een aantal gesprekken is het bestuur tot de conclusie gekomen dat Raymond past bij zowel de ambitie van de vereniging als die van de spelers. Zij zien het komende seizoen dan ook met vertrouwen tegemoet.

 

Raymond Mollet is 46 jaar, getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Eindhoven. Hij heeft tijdens zijn spelerscarrière altijd bij PSV-korfbal uit Eindhoven gekorfbald. Daar heeft hij in alle selectieteams gespeeld. Op dit moment is Raymond hoofdtrainer bij Floriant in België (topleague).

 

Hiervoor is Raymond aan diverse teams verbonden geweest; in 2010 is hij begonnen als assistent trainer/coach bij PSV-korfbal en daar is hij doorgegroeid tot hoofdtrainer (1e klasse), vervolgens is hij assistent trainer/coach bij DSC geworden (hoofdklasse) en daarna is hij meerdere seizoenen hoofdtrainer geweest van Vobako in België (top- en promoleague).

 

Raymond had al na het 1e gesprek een goed gevoel overgehouden aan Merwede/Mutliplaat. De daarop volgende gesprekken, waaronder met een aantal selectiespelers en na het zien van wedstrijdbeelden, is dit gevoel gebleven. Ondanks de interesse van diverse andere korfbalclubs heeft hij gekozen voor onze club. Zoals hij zelf aangeeft: “De ambities van de club en de spelers en de rek die er nog in zit bij de spelers, hebben de doorslag gegeven om bij SKC Merwede/Multiplaat aan de slag te gaan.”

advertentie