Met de bus naar kampioenswedstrijd Heren 1 Sliedrecht Sport

Sport/sport

[SLIEDRECHT] Heren 1 van Sliedrecht Sport kan aanstaande zaterdag voor het eerst in zijn bestaan kampioen van de Topdivisie worden en daarmee promotie naar de Eredivisie afdwingen. Een 1-3 overwinning uit bij VCV in Veenendaal is voldoende, maar zelfs ook in het geval van Sliedrechts verlies kan, afhankelijk van het resultaat van runner-up VoCASA, het kampioenschap een feit zijn. Sliedrecht Sport organiseert een fanreis naar Veenendaal.

Het team van trainer-coach Paul van der Ven neemt het op tegen de nummer 9, VCV. Nummer 2, VoCASA, speelt thuis tegen Cito uit Zeist (nummer 10 op de ranglijst). Beide wedstrijden beginnen om 19.30 uur. Sliedrecht heeft nu, met nog vier wedstrijden te spelen, tien punten voorsprong op de Nijmegenaren.

Om 17.30 uur vertrekken de touringcars voor de fanreis vanaf sporthal De Basis. Voor slechts 15 euro kan een plek gereserveerd worden via busreis@sliedrechtsport.nl en maak je dit historische moment live mee.

Voor wie niet mee kan naar Veenendaal, wordt de wedstrijd vanaf 19.30 uur live op groot scherm getoond in sportcafé 't Bankie in sporthal De Basis.

In het geval dat het kampioenschap behaald wordt, komen het team en de meegereisde fans zo snel mogelijk na de wedstrijd naar sporthal De Basis, waar een feestelijk onthaal en kampioensfeest zal plaatsvinden. Hou hiervoor de social media van Sliedrecht Sport in de gaten.
 

advertentie