Larysa(2), Emanuela(1) en Katelyn(3)
Larysa(2), Emanuela(1) en Katelyn(3) J. Mijnster

7 medailles en 6 finaleplaatsen voor Synergos op de trampoline!

Sport/sport Deel je nieuws

Sliedrecht- Op zaterdag 24 maart jl. hebben de springsters van Synergos in Zoetermeer deelgenomen aan de derde en laatste plaatsingswedstrijd op de trampoline. Met deze wedstrijd hebben zij maar liefst 6 finaleplaatsen binnen gehaald. Na eerdere succesvolle plaatsingswedstrijden, werd  deze laatste wedstrijd afgesloten met 3 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles.

Jeugd

Een 2e plaats was er voor Lois de Jager en hiermee heeft zij een plaats in de finale verdiend in de categorie jeugd meisjes E. Haar clubgenoten Nikita de Kock en Yalda Zabi eindigden respectievelijk op een 5e en 6e plaats en dat was net niet genoeg voor plaatsing in de finale.

Junioren

Emanuela Brandwijk was bij de junioren dames D al verzekerd van de finale en behaalde voor de derde keer op rij een gouden medaille. Emanuela werd op het podium geflankeerd door haar clubgenoten Larysa Zabi (zilver) en Katelyn Dodenbier (brons) en beiden hebben ook een ticket verdiend voor de finale in Ahoy Rotterdam. Jara van Dijk kwam niet verder dan een 7e plaats en dat was helaas niet genoeg om de finale te halen.

Dames

In de klasse senior dames D heeft Desi van Son een eerste plaats behaald en daarmee ook een ticket voor de finale. Clubgenote Divinia Moreauw sprong niet haar beste wedstrijd, maar behaalde daarmee toch nog een derde plaats. Helaas was dat net niet voldoende om de finale te halen.

Synchroon

Op het onderdeel synchroon springen in de klasse junior/senior dames D hebben Katelyn Dodenbier  en Desi wederom een gouden medaille behaald en hebben daarmee een finaleplaats veilig gesteld.

 

Met het behalen van 3 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles en 6 finale plaatsen hebben de Synergos springsters een fantastisch resultaat behaald. De finales zullen op 23 en 24 juni plaatsvinden in het sportpaleis Ahoy Rotterdam.

advertentie