Merwede/Multiplaat en Partou gaan samenwerking aan
Merwede/Multiplaat en Partou gaan samenwerking aan Eigen foto

Samenwerking tussen korfbalvereniging Merwede/Multiplaat en Kinderdagverblijf/BSO Partou

4 april 2022 om 10:13 Sport Deel je nieuws

Korfbalvereniging Merwede/Multiplaat en Kinderdagverblijf/BSO Partou dr. de Visserstraat gaan een samenwerking aan. Dat maken beide partijen 4 april bekend.

Beide partijen onderkennen het belang van sport, spel en beweging in een steeds digitaler wordende wereld en dragen graag gezamenlijk op deze manier bij aan dit belangrijke aspect in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Ingeborg den Boer-Linge, locatiemanager Partou Dr. de Visserstraat; “door de samenwerking met Merwede/Multiplaat, met het sportcomplex op loopafstand van ons gebouw, voegen we een extra facet toe aan ons activiteitenscala, waarbij de persoonlijke ontwikkeling van het kind altijd centraal staat. Naast de belevingstuin op onze locatie, zingen, dansen, knutselen of muziek maken kunnen we daar nu ook sport-en- spelvormen aan toevoegen die we zullen organiseren op het ruime en goed geoutilleerde korfbalcomplex.”

Michel Kraaijeveld, lid van de sponsorcommissie van Merwede/Multiplaat: ”als Sliedrechtse vereniging die letterlijk en figuurlijk midden in ons dorp staat, vinden wij het belangrijk om actief bij te dragen aan een gezonde en leefbare samenleving. Dat geven we al vorm door onze bestaande samenwerking met het Griendencollege, de vriendjes- en vriendinnetjesdagen bestemd voor alle Sliedrechtse basisschoolleerlingen die we organiseren en de (overige) sport-en-spel activiteiten voor onze eigen jeugdleden vanuit de Jeugd Activiteiten Commissie, een Pinksterkamp en een altijd druk bezochte slotdag.

Door deze nieuwe samenwerking met Partou bieden wij hen de gelegenheid om kinderen op een leuke, veilige en laagdrempelige manier bewegingsactiviteiten aan te bieden. Mooi dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen, helemaal in lijn met ons verenigingsmotto ‘Met elkaar én voor elkaar’.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie