achter: Romy van Aken en Isa v.d. Giessen, vooraan Allina Zabi en Evi de Groot
achter: Romy van Aken en Isa v.d. Giessen, vooraan Allina Zabi en Evi de Groot Ket Bakker

Synergos doet goede zaken bij districtswedstrijden

23 mei 2022 om 17:10 Sport Deel je nieuws

Tijdens de districtswedstrijden voor de 3e divisie turnsters in het topsportcentrum in Rotterdam, zijn de turnsters van Synergos in de prijzen gevallen. 

De middenbouw turnsters Isa van de Giessen, Allina Zabi, Evie de Groot en Romy van Aken, deden in teamverband mee. Daarbij wordt gekeken naar het totaal aantal punten dat een team bij elkaar turnt. Deze meiden behaalden het totaal aantal punten van 140.842, goed voor een derde plaats en een bronzen medaille. Evie de Groot behaalde individueel de derde plaats op sprong, met een totaal van 13.575. Allina Zabi werd eerste op brug met een puntentotaal van 12.750. 

Bij de jeugd 3e divisie hebben Lin van Kooten en Noa Teeuw hun 2e district wedstrijd geturnd. In een sterk deelnemersveld behaalde Noa de achtste plaats, Lin werd negende. Er waren ook toestelmedailles te verdienen.  Noa behaalde hierbij een bronzen medaille met haar vloeroefening. 

Zaterdag 11 juni zijn de laatste districtswedstrijden van dit seizoen. Hierbij komen de turnsters van Synergos uit in de categorieën jeugd 2e divisie, junior 3e divisie, junior 4e divisie en senior 4e divisie. 

advertentie
advertentie