v.l.n.r. Fen de Waard, Sophie Dieleman, Vere Toonen, Evie de Groot, Allina Zabi, en Romy van Aken
v.l.n.r. Fen de Waard, Sophie Dieleman, Vere Toonen, Evie de Groot, Allina Zabi, en Romy van Aken synergos

Turnsters zetten goede resultaten voort

19 december 2022 om 19:44 Sport Deel je nieuws

Zaterdag 17 december waren de turnsters die uitkomen in de middenbouw 4 als laatste turnsters van Synergos aan de beurt voor hun eerste turnwedstrijd. Bij deze wedstrijd deden. Het gaat hierbij om districtswedstrijden. Deze wedstrijden worden allemaal gehouden in de turnhal van het topsportcentrum in Rotterdam. Bij deze wedstrijden turnen ze in team verband, maar krijgen ze ook individuele punten.  Zo kunnen ze zich plaatsen voor zowel een teamfinale als een individuele finale. 

Tijdens deze wedstrijd deden er 16 turnsters mee 

Het team van Synergos bestaat uit Evie de Groot, Sophie Dieleman, Romy van Aken, Fen de Waard, Vere Toonen en Allina Zabi. 

Dit team begon hun wedstrijd op het onderdeel brug en zette de goede resultaten door op de rest van de onderdelen. Zij werden als team eerste met een verschil van 8 punten op de nummer 2. 

Individueel behaalden de meiden allemaal een plek in de top 8. 

Evie behaalde de 8ste plaats met een 4de plaats op brug, Vere werd in de meerkamp 6de en behaalde op de balk de tweede plaats , Sophie werd gedeeld 3de en was bij sprong nummer 5, op vloer de nummer 4 en op brug nummer 3.
Sophie deelde haar 3de plaats met Romy, die op de vloer 3de werd en op balk 4de en op brug 5de. 

Allina werd 3 op balk, 2 op brug en 1 op sprong, daarmee behaalde zij de 2de plaats in de meerkamp.  

Voor Fen was dit haar eerste wedstrijd, zij turnde vorig seizoen nog in de onderbouw. Voor haar was dit een droomstart, Zij behaalde zowel op brug, balk als vloer de eerste plaats en pakte hiermee ook de eerste plaats in de meerkamp. 

De volgende wedstrijd van deze turnsters is op 11 Februari. Hierna zal bekend worden wie en welke team een plaats in de finale hebben bemachtigd. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie