Minioren zwemmers
Minioren zwemmers DWF

Eerste wedstrijd voor minioren zwemmers DWF

6 februari 2023 om 10:25 Sport

BARENDRECHT/SLIEDRECHT Zwemvereniging Door Water Fit (DWF) ging afgelopen zaterdag met de jongste zwemmers naar de minioren clubmeet. Na een aantal jaren zijn er weer minioren en kan DWF weer meedoen in deze competitie. 

DWF verscheen met vier nieuwe zwemmers bij de wedstrijd. Aram Petrosyan, Django Daems, Matthijs Biesheuvel en Sem van Hattem. Deze jongens hebben laten zien waar ze goed in zijn en dat is snel zwemmen. Zo’n eerste wedstrijd is spannend, maar de trainers en coaches zijn trots op deze zwemmers.

Er waren ook zwemmers die eerder een wedstrijd hebben gezwommen. Anne-Lotte de Vreede zwom een persoonlijk record (PR) van ruim twee seconden op de 100 meter  vrije slag en tikte als tweede aan. Op de 50 meter rugcrawl finishte ze als eerste en de 50 meter vlinderslag als tweede.

Guus van Wingerden zwom een ‘mega’ PR op de 50 meter vrije slag en verbeterde zijn oude tijd met vier seconden. Zijn zus Roos van Wingerden zwom ook een PR op de 50 meter vrije slag en zwom twee seconden sneller dan haar oude tijd. Hiermee finishte ze als tweede. Ook op haar 50 meter schoolslag finishte ze als tweede.

De zwemmers kunnen met trots terugkijken op de eerste miniorenwedstrijd. Aan het einde van de wedstrijd kregen ze een mooie oorkonde met hun prestaties erop.

De volgende wedstrijd van DWF is aankomende zaterdag 11 februari in Papendrecht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie