Anique Bakker, Mandy Koppelaar en Stephany Koppelaar hebben zich met hun team geplaatst voor de 1=2 finale
Anique Bakker, Mandy Koppelaar en Stephany Koppelaar hebben zich met hun team geplaatst voor de 1=2 finale osv Synergos

Turnsters van Synergos plaatsen zich voor finale

13 maart 2023 om 22:07 Sport Deel je nieuws

SLIEDRECHT Zaterdag 11 Maart waren in Volendam de laatste plaatsingswedstrijden voor turnsters die meedoen in teamverband.  Hier deden ook een aantal turnsters van Synergos aan mee. Dit zijn Anique Bakker, Mandy Koppelaar en Stephany Koppelaar. Bij deze wedstrijd behaalde dit team een gedeelde eerste plaats.  

Nu bij zowel de landelijke als de districtswedstrijden de voorrondes zijn geweest, is ook duidelijk welke turnsters zich geplaatst hebben voor de volgende ronde.  

Doordat het team 2 keer eerste en 1 keer tweede is geworden, weten ze zich verzekert van een plaats in de 1/2 finale. De landelijke senioren Anique Bakker en Mandy Koppelaar stromen door naar de 1/2 finale. Vanuit het district komen daar Maryse van den Bos en Stephany Koppelaar bij.  Zij hebben bij hun districtswedstrijden de punten behaald om door te stromen. Yalda Zabi en Inge de Haan hebben het helaas net niet gehaald. 

Bij de jeugd 3de divisie deden Noa Teeuw en Lin van Kooten mee. Deze meiden hebben het heel goed gedaan en ze zijn beide geplaatst voor een individuele finale. Lin heeft zich ook geplaatst voor een finale op balk, Noa heeft toestelfinales op balk, sprong en brug. Noa en Lin deden als team mee met de turnsters van NVG en ook met dit team behaalden ze de finale 

De turnsters die meedoen in de middenbouw hadden concurrentie van maar liefst 224 deelnemers. Hier stroomden 92 turnsters door naar de finale. Hier zijn Vere Toonen, Fen de Waard, Allina Zabi, Romy van Aken en Sophie Dieleman door naar de individuele finale. Evie  de Groot viel er helaas net buiten. 

Op zaterdag 18 maart zijn de eerste landelijke 1/2 finales voor Anique , Mandy, Maryse en Stephany Zij kunnen zich dan individueel plaatsen voor de landelijk finale. De andere turnsters hebben hun finales in juni.

advertentie
advertentie