Afbeelding
DWF

DWF schoolzwemwedstrijden prooi voor PWA

26 mei 2023 om 09:57 Sport Deel je nieuws

De Door Water Fit (DWF) schoolzwemwedstrijden 2023 zijn gewonnen door de Prins Willem Alexanderschool. Na 2 avonden waarbij ruim 250 basisschoolleerlingen een sportieve prestatie leverden in het zwembad bleek dat de snelste zwemmers van de PWA de minste tijd nodig hadden om de verschillende afstanden af te leggen.

Op maandag 22 mei was het aan de leerlingen van de groepen 2, 3 en 4. Voor hen stond 25 meter (1 baantje) schoolslag op de planning. Donderdag 25 mei was het de beurt aan de groepen 5 t/m 8 waarbij voor groep 5 ook 25 meter schoolslag op de planning stond, maar voor de groepen 6 t/m 8 stond er 50 meter (2 baantjes) schoolslag op de planning.

Met een deelnemersaantal van ruim 250 deelnemers kan DWF spreken van een geslaagd evenement. Voorzitter John van Heteren sprak dankbaarheid uit naar alle vrijwilligers die dit evenement ook dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt en nodigde alle deelnemers uit voor een gratis proeftraining bij de vereniging. Daarnaast was er voor de 3 snelste leerlingen per klas (zowel bij de meisjes als de jongens) een medaille, en was er voor alle deelnemers een oorkonde met daarop hun gezwommen tijd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie