achterste rij: Allina Zabi, Vere Toonen, Jinte westerhout Voorste rij: Fen de Waard, maryse van de Bos en Romy van Aken
achterste rij: Allina Zabi, Vere Toonen, Jinte westerhout Voorste rij: Fen de Waard, maryse van de Bos en Romy van Aken osv Synergos

Synergos begint het turnseizoen met mooie resultaten

20 november 2023 om 19:35 Sport Deel je nieuws

Zaterdag 18 November waren de eerste districtswedstrijden voor de turnsters van Synergos. Deze wedstrijden vonden plaats in de topsporthal in Rotterdam. 

In wedstrijd ronde 2 kwamen Inge de Haan, Maryse van de Bos en Noa Teeuw in actie. Na een goed begin op balk, turnden ze een stabiele wedstrijd met mooie punten op de verschillende onderdelen. Zo behaalde Maryse op sprong een eerste plaats, op brug een derde en op balk een vierde plaats. Noa werd 2 op brug en gedeeld 4 op balk en Inge werd tweede op sprong.  

Dit betekende voor de meerkamp dat Inge in een deelnemersveld van 24 turnsters de 11de plaats behaalde, Noa werd 7de en Maryse wist de 2de plaats te behalen. 

In wedstrijd 3 deden de meisjes uit de middenbouw mee. Zij deden vorig seizoen mee bij niveau 4, maar door de goede resultaten die ze toen behaalden deden ze nu een niveau hoger mee. Ze komen nu dus uit op niveau 3.  Romy van Aken behaalde de 16de plaats met een 4de plaats op sprong, Jinte Westerhout werd 15de, Allina Zabi kwam op plaats 9 en zij had de 4de plaats op de brug, Vere Toonen werd 6de en behaalde de 4de plaats op de balk. Fen de Waard werd individueel eerste met een 2de plaats op balk en 5 op vloer. Behalve een individueel resultaat behaalden ze ook als team een mooie prestatie met een tweede plaats. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie