achterste rijd v.l.n.r : Eleanor Lavooi,Fleur Tanghé en Chanel Willeijns Vooraan staan Fae Hogewoning, Jade van Wezel en Bibian Verwoerd
achterste rijd v.l.n.r : Eleanor Lavooi,Fleur Tanghé en Chanel Willeijns Vooraan staan Fae Hogewoning, Jade van Wezel en Bibian Verwoerd osv Synergos

Rayonturnsters zetten mooie resultaten neer

4 december 2023 om 13:59 Sport

SLIEDRECHT De Synergosturnsters van de Middenbouw 5 hadden zaterdag 2 december hun eerste wedstrijd van het seizoen. Deze werd gehouden in de turnhal van DVO Dordrecht.

De turnsters die aan dit niveau meedoen zijn Eleanor Lavooi, Chanel Willeijns, Fleur Tanghé, Fae Hogewoning, Jade van Wezel en Bibian Verwoerd. Aan deze rayonwedstrijd deden 59 turnsters mee verdeeld over 12 team. Een behoorlijk deelnemersveld waarin de meiden het heel goed hebben gedaan. Met hun team hebben ze dan ook de tweede plaats behaald. Een heel mooi resultaat in een team waarin Fae, Bibian en Jade hun eerste wedstrijd hebben geturnd.

Individueel kregen deze turnsters ook punten en in de meerkamp werd Jade 42 en behaalde zij haar hoogste score op de vloer. Fae behaalde de 13de plaats met een 8ste plaats op de balk, Eleanor werd 9de met een 7de plaats op balk. Fleur behaalde de 8ste plaats en zij werd 6 op vloer en maar liefst 1 op balk, Bibian werd 7de met een tweede plaats op balk en Chanel maakte het compleet met een 6de plaats en zij werd op vloer en balk 4de.  

Zaterdag 10 februari turnen zij hun tweede wedstrijd in de sporthal van OKK Ridderkerk.

advertentie
advertentie