Achterste rij v.l.n.r.: Lieve Smits, Nosa Usoh, Caillin Polack, Voorste rij v.l.n.r. Gerlinde Romeijn, Emmaly Dieleman, Joëlla van Rijsbergen
Achterste rij v.l.n.r.: Lieve Smits, Nosa Usoh, Caillin Polack, Voorste rij v.l.n.r. Gerlinde Romeijn, Emmaly Dieleman, Joëlla van Rijsbergen OSV Synergos

Turnsters Synergos bereiken mooie resultaten met eerste teamwedstrijd

4 december 2023 om 20:07 Sport Deel je nieuws

Op zaterdag 2 december hadden de meiden van de recreatiegroep van het voortgezet onderwijs van omnisportvereniging Synergos hun eerste teamwedstrijd. Deze werd gehouden in de turnhal van DVO Dordrecht.

De turnsters die hieraan meededen waren: Lieve Smits, Caillin Polack, Gerlinde Romeijn, Joëlla van Rijsbergen, Nosa Usoh en Emmaly Dieleman. 

Aan deze wedstrijd in Dordrecht deden 32 turnsters mee, verdeeld over 6 teams. De meiden hebben het hierin heel goed gedaan. Met hun team hebben ze dan ook de derde plaats behaald. Individueel kregen de turnsters ook punten. Joëlla behaalde een mooie vierde plaats op sprong en een vijfde plaats op brug. Caillin is in totaal vijfde geworden op de vloer en Emmaly heeft een knappe tweede plaats behaald op de balk! 

Zaterdag 10 februari turnen zij hun tweede teamwedstrijd in de sporthal van OKK Ridderkerk.

advertentie
advertentie