Eerste plaats voor Anique Bakker
Eerste plaats voor Anique Bakker osv Synergos

Sliedrechtse Anique Bakker eerste plaats op landelijke wedstrijden

11 december 2023 om 15:08 Turnen

SLIEDRECHT In sporthal de Meent in Alkmaar vonden zaterdag 9 december de tweede plaatsingswedstrijden voor de turnsters die uitkomen in de tweede divisie plaats. 

Vanuit Synergos deed Stephany Koppelaar mee bij de junioren. Stephany behaalde op brug de 6de plaats en nadat zij in Dokkum op de 13de plaats eindigde behaalde zij bij deze wedstrijd de 9de plaats. Een mooi resultaat voor Stephany. 

Anique Bakker deed mee bij de senioren. Zij turnde een sterke wedstrijd waarbij ze de vijfde plaats op vloer behaalde, zij tweede werd op zowel brug als sprong en met haar balkoefening de hoogste score van de dag behaalde en eerste werd op de balk. Dit resulteerde in een eerste plaats in de meerkamp en plaatsing voor de 1/2 finale die op zaterdag 16 maart in Tilburg plaats zal vinden. 

Nadat Anique op de eerste plaatsingswedstrijd al de punten voor brugspecialist behaalde, behaalde ze op de tweede wedstrijd met een puntentotaal van 12.200 ook genoeg punten om balkspecialist te zijn. 

De derde individuele plaatsingswedstrijd van Stephany en Anique is op zaterdag 3 februari in Zierikzee. Hierna zal via de ranking gekeken worden of Stephany ook doorstroomt naar de ½ finale. 

advertentie
advertentie