Op de foto André van Dijk van VV Sliedrecht(l) en Edwin Bronwasser van Impuls Ontwerpt.
Op de foto André van Dijk van VV Sliedrecht(l) en Edwin Bronwasser van Impuls Ontwerpt. VV Sliedrecht

Opnieuw bronzen sponsor voor vv Sliedrecht!

Voetbal Deel je nieuws

De sponsorcommissie van de VV Sliedrecht is verheugd te kunnen melden dat ook Impuls Ontwerpt BV van Edwin Bronwasser, zijn handtekening onder een nieuwe bronzen sponsor-overeenkomst heeft gezet!

Impuls Ontwerpt.

Impuls is een grafisch ontwerpbureau met een flinke dosis creativiteit en een brede ervaring. Gevestigd in het centrum van Sliedrecht werken we met een hecht en flexibel team aan de meest uiteenlopende opdrachten. Creatief en praktisch denkende mensen die het ontwerpvak verstaan.

Impuls is bekend en vertrouwd; van reclame naar communicatie van nu. We luisteren naar de klant, stellen vragen, denken mee in de strategie en we maken de ontwerpen. Effectieve reclame en creatieve oplossingen die aansluiten bij de markt en die opdrachtgevers ondersteunen bij het behalen van doelstellingen.

Al ruim 25 jaar verrassend en veelzijdig

Onze klanten zijn al even divers als de middelen die wij ontwerpen en leveren. Ze zijn actief in vrijwel alle branches, maar vooral in de Bouw en Vastgoed, Overheid, Financiële en Zakelijke Dienstverlening, Gezondheidszorg, Handel en Retail, Onderwijs en Transport en Logistiek. Onze klanten zijn gevestigd in Sliedrecht, regionaal, landelijk én soms ver daarbuiten.

Impuls ontwerpt onder andere websites, logo’s, huisstijlen, brochures, beletteringen en complete reclame campagnes.

Kom eens langs voor een kennismaking of een creatieve uitdaging. 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak 0184 750 750. Eerst de website bekijken kan natuurlijk ook: www.impulsontwerpt.nl

advertentie
advertentie