v.v. Sliedrecht 110 jaar
v.v. Sliedrecht 110 jaar v.v. Sliedrecht

Start jubileumactiviteiten vv Sliedrecht

Voetbal

SLIEDRECHT De formele datum van oprichting van de voetbalvereniging Sliedrecht is 1 maart 1912. Dat betekent dat op 1 maart 2022 de vereniging 110 jaar bestond. Een datum wat gelijk het startsein is voor diverse jubileumactiviteiten in 2022 en andere evenementen, die eindelijk weer mogen worden gehouden en een jubileumsausje krijgen.

Op vrijdag 25 maart wordt de reünie gehouden voor leden, oud-leden maar eigenlijk is iedereen welkom die betrokkenheid heeft of heeft gehad met de club. Inmiddels hebben al bijna 200 personen zich opgegeven. De reünie start om 17.00 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Uiteraard wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Iedereen is nog welkom om zich aan te melden via vvsliedrecht.nl. Een unieke gelegenheid om na 2 jaar Corona een ieder weer eens te zien en te spreken en oude herinneringen op te halen. Uiteraard zullen foto’s en filmpjes niet ontbreken.

JUBILEUMGIDS Tijdens de reünie zal het eerste exemplaar van de jubileumgids worden uitgereikt. Het is geen formeel jubileumboek maar een leesbare gids die terugkijkt naar 110 jaar vv. De jubileumgids wordt eind van deze maand ook door Sliedrecht huis-aan-huis verspreid.

FEESTAVOND Op zaterdag 9 april wordt na de wedstrijd Sliedrecht 1 – Nivo Sparta 1 vanaf 17.00 uur het feest gestart in de kantine voor jong en oud. Met DJ-s zal er gezorgd worden voor muziek en gezelligheid waarbij het jubileum gevierd kan worden.

PENALTYBOKAAL In april wordt gestart worden met de voorrondes van de penaltybokaal voor de jeugd. Per leeftijdscategorie wordt gestreden worden wie de beste penaltykiller van de vv Sliedrecht is. In mei vinden de halve finales plaats wat resulteert in de finales op zaterdag 18 juni, tijdens de ouder-kinderdag.

Uiteraard zijn er speciale jubileumvlaggen gemaakt die de komende tijd gaan wapperen. Daarnaast krijgen alle teams van de vv Sliedrecht binnenkort een setje met bidons uitgereikt waarin het speciale jubileumlogo in is verwerkt.  
In de komende weken wordt meer bekend gemaakt over de jubileumactiviteiten.

advertentie