Afbeelding
Joop Hartog

Voorbereiding nieuwe voetbalseizoen in volle gang

Voetbal

SLIEDRECHT Een grote selectiegroep spelers van de voetbalvereniging Sliedrecht is al sinds twee weken bezig aan een intensieve voorbereiding op de nieuwe voetbalcompetitie 2022-2023, die zaterdag 24 september start. 

door Joop Hartog

Onder leiding van het nieuwe trainersduo Marco Verbeek (hoofdtrainer) en Ronald den Ouden (assistent trainer) traint de groep driemaal per week, in eerste instantie nog ondersteund door de verantwoordelijke trainer van het tweede team Perry Bakema. Medio augustus wordt de groep opgesplitst in een A en B selectie.

Tot die tijd worden naast trainingen ook verschillende oefenduels worden afgewerkt. Zo staat dinsdag 9 augustus Sliedrecht – Unitas op het programma (20.00 uur) en zaterdag 13 augustus Halsteren – Sliedrecht (14.30 uur). Op dinsdag 16 augustus is Feijenoord SC te gast op de Lockhorst.

Voor aanvang van de competitie, op de zaterdagen 3, 10 en 17 september worden de districtsbekerwedstrijden afgewerkt. Sliedrecht is ingedeeld bij Heerjansdam (1e klasse), Papendrecht (2e klasse) en VVGZ (2e klasse)

Voor de competitie is Sliedrecht ingedeeld in de 1e klasse D, en zal regelmatig verre uitwedstrijden moeten spelen, zoals in Doorwerth, Groesbeek en Doetinchem.

advertentie
advertentie