SVW was uiteindelijk nipt te sterk voor Sleeuwijk.
SVW was uiteindelijk nipt te sterk voor Sleeuwijk. Proxsys Cup

Sliedrecht uitgeschakeld in de kwartfinale van de Proxsys Cup

4 januari 2024 om 22:05 Voetbal

GORINCHEM SVW heeft donderdag 4 januari met 7-5 gewonnen van Sliedrecht in de kwartfinale van de Proxsys Cup. Door de overwinning is de ploeg uit Gorinchem door naar de halve finale van het toernooi.

SVW - vv Sliedrecht 7-5

Benjamin Meijdam opende al snel de score voor Sliedrecht. Juthlen Castillo verdubbelde hierna al snel de score. Jamiro Libretto zorgde hierna voor de aansluitingstreffer. Door een eigen doelpunt van Sliedrecht werd het ook nog 2-2. Sliedrecht herpakte zich hierna en kwam wederom door een treffer van Castillo op 2-3. SVW was echter nog niet verslagen in in de eerste helft, en kwam door twee treffers van Abdus Zencirkiran op 4-3, dit was tevens de ruststand.

Zencirkiran zorgde direct na de pauze ook meteen voor de 5-3. Nordin el Hassani bracht de spanning weer terug door de 5-4 te maken. Libretto maakte hierna het verschil weer 2, door de 6-4 te maken. Sliedrecht gaf nog niet op en via Dylan Verschoor werd het 6-5. Direct uit de aftrap werd het via Fadelme Elonga echter 7-5, waarmee de wedstrijd was beslist.

Sliedrecht is door de nederlaag uitgeschakeld in de Proxsys Cup. SVW speelt 5 januari in de halve finale.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Marnix Van Oort

advertentie
advertentie