Onder andere wereldkampioenen beachvolleybal 2013 Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn dinsdagmiddag in Sliedrecht te bewonderen
Onder andere wereldkampioenen beachvolleybal 2013 Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn dinsdagmiddag in Sliedrecht te bewonderen Nevobo

Start TeamNL Beach Tour bij Sliedrecht Sport

Volleybal

SLIEDRECHT Op dinsdagmiddag 16 juni is Sliedrecht Sport gastheer van de allereerste TeamNL Beach Tour van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo). De vier beste beachvolleybalinternationals van Nederland, Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen, Christiaan Varenhorst en Yorick de Groot, komen naar de beachvelden bij sporthal De Basis om te trainen onder leiding van bondscoach Victor Anfiloff én een clinic te geven aan de jeugdleden van de vereniging.

Voor het project TeamNL Beach Tour gaan de topbeachvolleyballers van Nederland het hele land door om bij volleybalverenigingen clinics te geven en te trainen. Topbeachvolleyballer en projectleider Christiaan Varenhorst legt uit waarom dit initiatief juist nu wordt gestart. ,,Het begon allemaal met een idee van onze bondscoach Victor Anfiloff. We zijn door de coronacrisis voor het eerst een hele zomer in Nederland en dat biedt ons de kans om eens iets terug te geven aan de jeugd, beredeneerde hij. Zo is het balletje gaan rollen en is TeamNL Beach Tour tot stand gekomen.”

Aan Sliedrecht Sport de eer om het project af te trappen. De training begint om 14.30 uur, is openbaar, voor iedereen te volgen en duurt tot 16.00 uur. Vanaf 16.30 uur is er de clinic van een uur.

advertentie