Afbeelding
Sliedrecht Sport

Einde Europa Cup voor Sliedrecht

Volleybal

De eerste wedstrijd ging enigszins geflatteerd met 0-3 verloren. Woensdagavond stond er een veel sterker blauw-wit team, wat zich manifesteerde in de eerste sets. In set 1 werd eigenlijk de hele set tegen een kleine achterstand aangekeken, totdat het erop aankwam en de setwinst met 23-25 naar binnen werd gehengeld.

[SLIEDRECHT] In een bloedstollende tweede wedstrijd op de Canarische Eilanden hebben de dames van Sliedrecht Sport het toch niet gered om een ronde verder te komen in de Challenge Cup.

De Spanjaarden leken in de tweede set wat aangedaan en konden slechts vanuit achterstand toezien hoe ook hier de Sliedrechtse club de set wist te pakken: 20-25. Nog één setje en de Sliedrechtse dames hadden de felbegeerde ‘golden set’ te pakken, maar helaas werd dat geen waarheid. Na een korte voorsprong in de derde set ging deze verloren (25-20) en ook in de vierde en beslissende doorloop trokken we helaas aan het kortste eind, ondanks dat het super spannend was: 25-22. En dus 2-2 in sets. De vijfde set – om des keizers baard – ging uiteindelijk ook verloren met 15-11 en dus werd het 3-2. Twee keer verlies en een einde aan het Europees avontuur. Hopelijk kan de vaderlandse competitie snel worden herstart.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie