Sliedrecht Sport-Apollo 8, een archieffoto van een paar maanden geleden.
Sliedrecht Sport-Apollo 8, een archieffoto van een paar maanden geleden. Richard van Hoek Fotografie

Wedstrijd dames Sliedrecht Sport in kampioenspoule uitgesteld

12 maart 2021 om 14:19 Volleybal

SLIEDRECHT De topper in de kampioenspoule tussen Apollo 8 en Sliedrecht Sport kan deze zaterdag geen doorgang vinden. Vanwege een positieve test eerder deze week bij iemand in het team van Apollo 8 is de wedstrijd verschoven naar woensdag 17 maart. Ook de wedstrijd tussen VC Sneek en Djopzz Regio Zwolle Volleybal wordt verzet.

Eerder deze week heeft een staflid uit het team van Apollo 8 positief getest op corona. Diegene is woensdagavond niet bij de wedstrijd tussen VC Sneek en Apollo 8 aanwezig geweest, maar heeft eerder in de week nog wel contact gehad met de selectie. De testen onder speelsters en andere stafleden zijn allen negatief. Om elk risico te vermijden is besloten de wedstrijd te verzetten naar woensdag 17 maart om 20.00 uur.

Ook de wedstrijd tussen VC Sneek en Djopzz Regio Zwolle Volleybal van aanstaande zaterdag is op verzoek van VC Sneek in onderling overleg verplaatst om zo elk mogelijk risico op verdere verspreiding uit te sluiten. Dit treffen wordt naar alle waarschijnlijkheid ook op woensdag 17 maart ingehaald.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Esther Coumans

advertentie
advertentie