Sliedrecht Sport houdt kampioensteam grotendeels intact voor komend seizoen.
Sliedrecht Sport houdt kampioensteam grotendeels intact voor komend seizoen. Peter Verheijen

Dames 1 Sliedrecht Sport 2021-2022 krijgt vorm

29 april 2021 om 11:21 Volleybal

SLIEDRECHT Na het nagenieten van het zesde landskampioenschap heeft Sliedrecht Sport inmiddels weer de blik op de toekomst gericht. Diverse speelsters zijn vastgelegd voor komend seizoen, waarbij het team dat de kampioenswedstrijd speelde grotendeels doorgaat.

Zo zullen in 2021-2022 aanvoerder Carlijn Ghijssen-Jans, spelverdeelster Rochelle Wopereis, diagonaal Jolijn de Haan, midden Denise de Kant en passer-loper Christie Wolt weer in het blauw-wit te bewonderen zijn. Hetzelfde geldt voor Kirsten Wessels (diagonaal), Julia Joosten (passer-loper), Pascalle Cnossen (midden) en Emma Rekar (libero).

AFSCHEID BEKENDE GEZICHTEN Ana Rekar hangt haar topvolleybaltenue aan de wilgen. Na vier jaar Sliedrecht, geeft ze voorrang aan haar maatschappelijke carrière. Dat geldt niet voor Fleur Savelkoel en Maureen van der Woude, maar ook zij verlaten Sliedrecht Sport. Middenvrouw Van der Woude doet dat na één seizoen. Savelkoel heeft er vijf seizoenen in de Sliedrechtse hoofdmacht opzitten; goed voor vier landskampioenschappen, drie Bekers en vier Supercups.

Eerder werd al bekend dat de contracten met hoofdcoach Vera Koenen en assistent trainer-coach Mark Roper verlengd zijn tot aan het einde van komend seizoen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie