Afbeelding
Ruud Montagne

Heren 1 redt het niet tegen Orion

23 januari 2022 om 18:44 Volleybal

Orion boekte in Doetinchem een redelijk eenvoudige 3-0 zege via de setstanden 25-18, 25-21 en nogmaals 25-18 tegen Sliedrecht Sport. De eerste set nam Orion vlot een 6-1 en 12-6 voorsprong, ze hielden het verschil ook bij 18-12 en 24-18 op zes punten en sloten daarna met 25-18 af. In de tweede set hield de thuisploeg bij 14-12, 17-15 en 20-18 een beslissend verschil op het scorebord, dat ze in de eindfase naar vier punten tilden voor een 25-21 set zege. En in de derde set maakte Orion een vroeg achterstand (1-4) ongedaan (8-8) liep in de score een tijdje gelijk op met Sliedrecht Sport (13-13) en sloeg zich toen naar een ruime 19-14 voorsprong om met opnieuw 25-18 af te sluiten.

SLIEDRECHT Heren 1 van Sliedrecht Sport heeft zaterdagavond het onderspit gedolven tegen koploper Orion: 3-0. Aanstaande woensdag is er echter al weer kans op revanche als in de Beker precies dezelfde wedstrijd op het programma staat. Om dan te winnen zal er wel een niveautje beter gespeeld moeten worden.