Afbeelding
Baggerfestival

Inschrijving Obstacle Run Baggerfestival Sliedrecht geopend

10 mei 2023 om 09:01 Volleybal

SLIEDRECHT Wegens het grote succes tijdens de laatste editie van het Baggerfestival is er dit jaar wederom een Obstacle Run. Deze vindt op zaterdag 24 juni plaats. De inschrijving is geopend via Baggerfestival.nl.

,,Het wordt wederom een leuk spektakel als onderdeel van het Baggerfestival”, aldus bestuurslid Sebastiaan van der Linde. ,,Het parcours voert door de Havenstraat, Merwestraat en Industrieweg en kent een aantal zeer verrassende en uitdagende hindernissen, onder andere bij het Gemeentehuis en op het terrein van Van Vliet Sliedrecht. Erg leuk!”

De Run is geschikt voor jong en oud. Doel is niet zo zeer om een toptijd neer te zetten, maar om elkaar te helpen om de obstakels onderweg zo goed mogelijk te overwinnen. Deelname kan vanaf 12 jaar. 

Jan van Heteren, coördinator van de Obstacle Run: ,,Onderweg zijn er zo’n vijftien hindernissen te nemen. De Run gaat dit jaar niet door de haven, maar de elementen water en ‘bagger’ hebben vanzelfsprekend wél een belangrijke plek in het traject gekregen.”

De Obstacle Runs vinden plaats tussen 10.00 en 13.00 uur. Inschrijven kan via Baggerfestival.nl voor slechts 7,50 euro, inclusief speciaal t-shirt.

BAGGERFESTIVAL

Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement in de bakermat van de baggerindustrie: Sliedrecht. De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren nemen dan ook een centrale plek in. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, maar is het in de eerste plaats een festival voor en door Sliedrechters, waar het Sliedrechtse bedrijfsleven, winkeliers, horeca, sportverenigingen, kerken, muzikanten, het Baggermuseum en de gemeente allemaal hun rol in spelen.

Van 22 tot en met 25 juni vindt de veertiende editie van het Baggerfestival in Sliedrecht plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie