Het Herfst Bedrijventoernooi in De Basis
Het Herfst Bedrijventoernooi in De Basis Brian Cleton

Inschrijving ‘Bedrijven’ Herfsttoernooi Sliedrecht Sport geopend

17 september 2023 om 09:32 Volleybal

SLIEDRECHT In oktober is het al jaren vaste prik... het Sliedrecht Sport Herfst ‘Bedrijven’ Toernooi. Een supergezellige en sportieve avond met collega’s, familie, buren, vrienden of in wat voor teamverband dan ook. Verzamel gezellige lui en kom naar Sporthal De Basis om de volleybalstrijd aan te gaan tegen andere teams!

Vanwege het groot aantal deelnemende teams kan er gekozen worden tussen twee avonden. Dit jaar zijn dat dinsdag 10 en donderdag 12 oktober. Op beide dagen wordt er om 17.45 uur gestart met een overheerlijk snackbuffet.

De wedstrijden beginnen om 19.00 uur scherp en duren tot 22.30-23.00 uur. Daarna is er natuurlijk gelegenheid om lekker na te praten en te borrelen in het Bankie.

Inschrijven kan tot en met zondag 1 oktober via de website van Sliedrecht Sport. In week 40 wordt het wedstrijdschema bekend gemaakt.

Er wordt gespeeld in drie categorieën: heren, dames of gemengd (minimaal altijd twee dames in het veld). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is er ook nog onderscheid tussen ‘beginnend’ of ‘gevorderd’.

Het inschrijfgeld bedraagt 200 euro per team, inclusief buffet en acht consumptiemunten. Wees er snel bij, want - dat is ook vaste prik - het toernooi is snel volgeboekt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie