'Horen is je brein op peil houden'

Nieuws

SLIEDRECHT Horen is zoveel meer dan alleen geluid binnen krijgen. Horen is je brein op peil houden, de geest getraind houden, mentaal fit blijven. Niet vereenzamen en je sociaal welbevinden op optimaal niveau houden. Met een optimaal gehoor leef je intenser.

Tegenwoordig kunnen hoortoestellen veel meer dan alleen geluid versterken. Draadloze connectie met telefoons, tablets of tv. Een alarmfunctie in een hoortoestel dat automatisch naar een persoon of hulpdienst belt als de drager valt of een hoortoestel dat gesproken vreemde talen vertaalt naar je eigen voorkeur. Er wordt ook aan het milieu gedacht; steeds meer oplaadbare hoortoestellen die geen batterijen meer nodig hebben.

Sinds 2013 besloten de zorgverzekeraars alleen mee te betalen aan adequate hoorhulpmiddelen. Veel van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in hoortoestellen vielen en vallen daardoor buiten schot als er zorgvergoeding gewenst wordt.

De audiciens van Hoorstudio Strating beschikken over actuele kennis van het gehoor en van de laatste ontwikkelingen in de auditieve technologie. Hoorstudio Strating biedt de beste hoorzorg, iedere dag de aanwezigheid van een Star geregistreerde audicien, twee aanpaskamers, een geluidsdichte cabine en heerlijke koffie. Iedereen kan altijd tijdens openingsuren van de winkel gewoon binnenlopen voor advies en vragen.

Door de onafhankelijke positie van de zelfstandige vakaudicien kan de klant rekenen op een betrouwbaar advies en een brede collectie hoorhulpmiddelen. Mensen die elders hun hoortoestellen hebben gekocht en zich afvragen of het beter kan, zijn welkom voor een second opinion ( kosteloos en vrijblijvend). Ook voor gehoorbescherming is Hoorstudio Strating het goede adres.

Hoorstudio Strating, Gantelweg 2a Sliedrecht. 0184-411193

advertentie
advertentie