Afbeelding
Ria Scholten

Blij met kantoor in centrum

Nieuws

SLIEDRECHT Personeelsbemiddelaar Werken met Passie is verhuisd van de Lelystraat naar een fraai pand aan de Jacob Catsstraat 2. ,,Wij zijn erg blij met deze locatie", vertellen de bemiddelaars Gertjan van Ravenswaaij en Jan Blokland. ,,Mensen die op zoek zijn naar een baan lopen hier gemakkelijk binnen. Wel merken we dat werkzoekenden voor hun sollicitaties steeds vaker gebruik maken van de sociale media. Onze dienstverlening is onderverdeeld in drie disciplines: Bouw & Techniek, Sales & Finance en Administratie & ICT."

door Ria Scholten

Werken met Passie heeft als hoofddoel het begeleiden van mensen naar een vaste baan. Het bureau zendt tevens medewerkers op projectbasis uit. ,,Wij onderscheiden ons in dit opzicht van onze collega's", vertelt Gertjan. ,,Ons team wil mensen, die serieus op zoek zijn naar werk of een nieuwe uitdaging, de kans geven die zij verdienen. Nieuwe kandidaten nodigen wij altijd uit voor een persoonlijk gesprek. De ervaring heeft ons geleerd dat lang niet iedereen op de juiste plek zit of het werk doet dat het beste bij hem of haar past. We houden niet alleen rekening met de wensen en ambities van de medewerkers, maar zoomen ook in op de wensen van de opdrachtgever. Hierbij is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van de cultuur binnen het betreffende bedrijf. Vervolgens gaan wij op zoek naar de medewerker die daar het best bij past en voldoet aan de gestelde criteria."

,,Bij de selectie wordt uiteraard naar de individuele kwaliteiten van de kandidaat gekeken, maar een goede mentaliteit vinden wij minstens zo belangrijk", vult Jan aan. ,,Als een medewerker bij een bedrijf is geplaatst dan houdt het voor ons niet op. Een stukje persoonlijke aandacht in de vorm van een maandelijks telefoontje vinden wij bijzonder belangrijk. Daarnaast vindt er eenmaal per drie maanden een evaluatie plaats."

,,Wij kunnen terugkijken op tien succesvolle jaren waarin ons bureau een gestage groei heeft doorgemaakt", laten Gertjan en Jan weten. ,,Dit jaar hebben we een tweede Werken met Passie vestiging geopend aan de Einsteinstraat in Gorinchem-Oost. In het afgelopen decennium hebben we heel veel mensen begeleid naar de juiste baan. Wij zijn blij met onze vaste kern van medewerkers, van wie het merendeel al vele jaren in dienst is. Dit zegt iets over de sfeer binnen ons bedrijf, waar collegialiteit en oprechte interesse in elkaar geen loze kreten zijn. We werken met een klein team van betrokken en enthousiaste medewerkers. Zij delen onze passie om mensen op een leuke en positieve manier aan een baan te helpen. Onze energie halen wij uit de betrokkenheid met de opdrachtgever en de medewerker."

Zie voor uitgebreide informatie www.werkenmetpassie.nl en de Facebookpagina. Werken met Passie is te bereiken via 0184-416746 en info@werkenmetpassie.nl.

 

 

 

 

 

advertentie
advertentie