Sliedrecht Sport verwelkomt Van den IJssel Bedrijfskleding bij Business Club

19 november 2018 om 09:37 Nieuws

SLIEDRECHT Van den IJssel Bedrijfskleding is toegetreden tot de Business Club van Sliedrecht Sport. René Wigboldus, accountmanager van het familiebedrijf uit IJsselstein en Chris Boogaard, voorzitter van de sponsorcommissie bezegelden dat onlangs met een handdruk in De Basis.

Het in 2002 opgerichte Van den IJssel is dé specialist in bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ontzorging van a tot en met z, staat hierbij voorop. Van het aanmeten op locatie van bedrijfskleding, werkschoenen en otoplastieken tot en met het recyclen van het geheel.

Van den IJssel staat bekend om hun webshops op maat, waar klanten 24x7 bestellingen kunnen doen en waar alles overzichtelijk, tot op medewerkerniveau geregistreerd wordt. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen drukkerij, borduurstudio en een grote showroom. Overigens zijn de bouwwerkzaamheden voor een nieuw en groter onderkomen in volle gang om volgend voorjaar te verhuizen en de capaciteiten verder uit te breiden.

,,Wij zijn zeer blij dat we zijn toegetreden tot de Business Club van Sliedrecht Sport. Zowel sportief als zakelijk zijn wij nauw betrokken bij veel sportclubs. Aangezien mijn hart bij volleybal en Sliedrecht ligt, was de keuze daarom ook snel gemaakt. Zeker ook gezien de mooie resultaten van de dames en de heren. Ik zie uit naar een goede sportieve periode!"

,,We heten Van den IJssel van harte welkom bij de club", aldus Chris Boogaard, voorzitter sponsorcommissie. ,,We wensen hen veel zakelijke kansen toe in het grote netwerk rondom Sliedrecht Sport. Helemaal mooi dat we via René onze bedrijfsmatige fanbase tot in IJsselstein kunnen uitbouwen."

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie