Afbeelding
n.v.t.

World of Hearing: Het nieuwe horen moet je ervaren

25 december 2018 om 17:15 Nieuws

Dordrecht heeft iets nieuws: World of Hearing. Het is de hoorwinkel van de toekomst waar expertise en beleving centraal staan.

Hoortechnologie van de toekomst
Deze nieuwe winkel staat bol van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van horen: van hooroplossingen tot gehoorbescherming en van accessoires tot oplossingen voor specifieke gehoorproblemen. Het adres is de Achterom 9-11, tegenover de Hema en Albert Heijn.

Zelf aan de slag
Je kunt binnenlopen en zelf een hoortest doen in de self screening ruimte. Ook kun je zelf aan de slag met de producten aan de wand. Deze kun je oppakken en op de interactieve tafel leggen: je krijgt dan meteen alle informatie over het product op het scherm te lezen.

Volledig onzichtbare hooroplossing
Kom bijvoorbeeld van alles te weten over Lyric, de enige volledig onzichtbare hooroplossing. Je vindt die nergens anders in Dordrecht. Toestellen zijn bovendien verkrijgbaar met het Optimaal Horen Abonnement; de allerbeste hoortoestellen en volledige service voor een vast bedrag per maand! In de Experience Room kun je direct een hooroplossing ervaren: het is een mini-bioscoop met een ultieme geluidsbeleving. Zo beland je middenin een vergadering, een chic restaurant of bij een concert.

"In de Experience Room kun je direct een hooroplossing ervaren: het is een mini-bioscoop met een ultieme geluidsbeleving."

Lab voor service en onderhoud
En dan is er nog het Lab. Een unieke ruimte waar service centraal staat. Je kunt er de hele dag, zonder afspraak, binnenlopen voor reparatie en onderhoud.

World of Hearing moet je ervaren
Kortom, World of Hearing moet je ervaren. Vanaf 21 december kun je je er verbazen over alle mogelijkheden.

Openingstijden World of Hearing:
zondag en maandag gesloten
dinsdag 09:30-18:00
woensdag 09:30-18:00
donderdag 09:30-21:00
vrijdag 09:30-18:00
zaterdag 09:30-18:00

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie