Waardeburgh benoemt nieuwe leden Raad van Toezicht

Nieuws Deel je nieuws

De Raad van Toezicht van zorgorganisatie Waardeburgh heeft twee nieuwe leden benoemd: mevrouw Aly van Kester-Polderman en de heer Jan Alblas. Beiden treden per 1 februari 2019 aan. Waardeburgh zocht nieuwe leden omdat de zittingstermijn van mevrouw Margreet Kok afliep en er nog een openstaande vacature was.

Mevrouw Van Kester en de heer Alblas zijn beide ervaren bestuurders en toezichthouders. Mevrouw Van Kester is teamhoofd van het ziekenhuis Diakonessenhuis in Utrecht en adviseur zorg bij de gemeente Winterswijk. Daarnaast is zij zelfstandig organisatieadviseur en coach voor de gezondheidszorg. De heer Alblas is directeur bij Pameijer en lid van de Raad van Toezicht van AxionContinu en lid van het bestuur bij RIBW Alliantie. Hij heeft ervaring met innovatieve programma’s op het gebied van zorg.

Met de aanstelling van de nieuwe leden is de Raad van Toezicht van Waardeburgh met vijf leden weer compleet.

Waardeburgh
Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.

Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze cliënten. Daarnaast hebben wij een team voor professionele thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).

advertentie
advertentie