Angel Theivendram won fraai
Angel Theivendram won fraai Jerry van Rekom

Angel Theivendram wint fraai bij schaakjeugd

Nieuws Deel je nieuws

SLIEDRECHT – In de derde speelronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Angel Theivendram laten zien steeds beter te gaan schaken. Afgelopen donderdag wist ze op fraaie wijze haar partij tegen Samiera Ratnam te winnen. Daarmee stijgt Angel in groep 3 naar de top 10, een goede prestatie voor de beginnende schaakster.

In diezelfde groep 3 blijft Theo Theunisse aan kop, maar Arie Sterrenburg en Bram Theunisse zitten hem op de hielen.

In groep 1 leed koploper Vincent Langstraat zijn eerste nederlaag tegen een ontketende Willem Theunisse, die daarmee zijn tweede plaats verstevigde. Vooral Jaco Kruidenier kende in deze groep een goede speelronde met 3 winstpartijen. Hij stijgt daarmee met stip naar de top 5.

In groep 2 lijkt Sven Langstraat ongenaakbaar. Hij wist opnieuw 3 keer te winnen en verstevigde zijn koppositie, zeker omdat Joas Berkouwer slechts 1,5 punten wist te scoren. Daniël van Leeuwen stormt met 2,5 uit 3 richting top 3 en lijkt zich te gaan mengen om de ereprijzen.

Aanstaande donderdag staat de vierde ronde van de Voorjaarscompetitie op het programma na de training door één van de jeugdleiders.

advertentie
advertentie