50.000e Stella Livorno E-bike Verkocht
50.000e Stella Livorno E-bike Verkocht Stella Fietsen

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Nieuws Deel je nieuws

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

50.000 rijdende Stella Livorno’s in Nederland

In Nederland fietsen na 10 juni 2019 ten minste 50.000 mensen op Stella Livorno e-bike. “Dit is een compliment en kroon op ons werk. Dat mag dan ook gevierd worden! Daarom gaven we aan de 50.000ste koper de Stella Livorno e-bike cadeau!”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

 

De 50.000ste Livorno e-bike werd verkocht op maandag 10 juni in Stella’s E-bike Testcenter in Almere. Meneer en mevrouw Van de Water werden overvallen met het feestelijke nieuws. Zij zijn de gelukkige winnaars van de Stella Livorno e-bike.
 

Win 5x een gratis Livorno e-bike

Stella pakt uit, want vanaf 11 t/m 15 juni wordt iedere dag één gratis Stella Livorno weggegeven! “De Stella Livorno is onze meest populaire e-bike en is al 50.000  keer verkocht. Om dit te vieren geven wij 5x de allerbeste e-bike van Nederland weg!”, aldus Johan Makaske.

 

Stella Livorno jaarlijks geoptimaliseerd

In de afgelopen 3 jaar werd de Livorno-serie doorontwikkeld en verbeterd. “In de basis is de Stella Livorno E-bike een echte topper. Alle elementen zijn van topkwaliteit. In de afgelopen drie jaar hebben we op onze Research & Development afdeling (Onderzoek & Ontwikkeling) gewerkt aan optimalisatie. De geometrie is bijvoorbeeld verbeterd voor extra balans, de nieuwste modellen hebben hydraulische schijfremmen, mogelijkheid tot automatisch schakelen en beschikken over de nieuwe Daytime Running Light Technologie. Deze nieuwe dagrijverlichting is uniek en past zich aan aan het omgevingslicht. Dit betekent optimale zichtbaarheid overdag én ’s nachts. Wel zo veilig!”, vertelt Daniel, productontwikkelaar bij Stella.

advertentie
advertentie