Body Stress Release Didi Visscher is verhuisd!

Nieuws Deel je nieuws


 

Na 7 jaar een goed lopende praktijkvoering in Bergen op Zoom, is de praktijk voor Body Stress Release per april 2019 verhuisd naar een prachtig pand aan de Rozenhof 33 te Dordrecht.

Wat is Body Stress Release? Spierspanning (bodystress) kan ontstaan als gevolg van lichamelijke en emotionele overbelasting. Spierspanning zet de zenuwbanen onder druk. hierdoor wordt de communicatie tussen de hersenen en de rest van het lichaam verstoord. Dit kan leiden tot zeer uiteenlopende klachten, zoals bijvoorbeeld: rug-, schouder-, nekklachten, hoofdpijn en rusteloze benen.

Heb je klachten, word je daarvoor behandeld en ondervind je maar weinig verbetering? Ervaar eens wat Body Stress Release voor jouw gezondheid kan betekenen. Ik krijg zo vaak de opmerking van een klant tijdens het geven van een BSR-behandeling: “Het is wonderlijk hoe veel baat ik van deze behandeling heb; ik vind het zo jammer dat ik niet jaren eerder van deze techniek heb gehoord.”

Body Stress Release helpt het lichaam vastgezette stress los te laten door het geven van lichte, handmatige, drukimpulsen. Door het lichaam te ‘releasen’, laat de spierspanning los en komen zenuwbanen vrij. De communicatie met de hersenen herstelt en het zelfhelend vermogen van het lichaam verbetert, waardoor klachten verdwijnen.

Body Stress Release is een proces, de opstart begint standaard met 3 behandelingen in de eerste twee weken. Daarna kunnen vervolgbehandelingen ingepland worden. Je blijft tijdens de behandeling volledig gekleed. De meeste zorgverzekeraars vergoeden BSR als een natuurgeneeskundige behandeling.

Kijk op www.bsrdidivisscher.nl voor meer informatie.

advertentie
advertentie