Afbeelding
Heteren Kalkzandsteen

Opening nieuw kantoor Heteren Kalkzandsteen

Nieuws

SLIEDRECHT Op 25 juli was het zover. Het nieuwe pand van Heteren Kalkzandsteen aan de Matena 3 in Papendrecht werd officieel geopend door Robert van Heteren. Hiermee zet het 25-jarige bedrijf een volgende stap in de groei van de landelijke marktleider in kalkzandsteen.

,,Op het terrein van de Matena 3 stonden tot een jaar geleden een paar oude vervallen loodsen, een schuurtje en een tot kantoor omgebouwd woonhuis. Dit terrein hebben we ontwikkeld en 13 prachtige moderne bedrijfspanden op gebouwd. We hebben er 10 verkocht, en als Heteren Kalkzandsteen betrekken we nu 3 van deze ruimtes", aldus een enthousiaste Jan van Heteren, mede-eigenaar van het bouwbedrijf.

De nieuwbouw markeert ook de overgang die Heteren Kalkzandsteen een aantal jaren geleden heeft ingezet van een pure blokkenlijmer naar een professionele onderneming, die in heel Midden Nederland vele honderden woonhuizen en bedrijfspanden voorziet van kalkzandsteen wanden en betonnen vloeren. ,,We verzorgen voor onze klanten steeds meer totaalconcepten, zoals HEKZA®(totaalconcept van materiaal, lijmen en afronding) en Casco bouw", zo geeft mede-eigenaar Jan Willem aan. ,,Dit sluit aan op de trend van snellere bouw, risicobeheersing en industrieel bouwen." Gelijk met de verhuizing is ook gekozen voor een nieuwe frisse en moderne uitstraling en bedrijfsnaam: Heteren Kalkzandsteen (voorheen J. van Heteren kalkzandsteen).

In het nieuwe bedrijfspand is gebruik gemaakt van warmtepompen en zonnepanelen om zo duurzaam mogelijk te werken. De inrichting is fris, modern en passend bij de verdere groei van het bedrijf. ,,Als je overigens met ons mee wilt doen, dan ben je uiteraard van harte welkom voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek", zo geeft Jan als afsluiter mee.

advertentie
advertentie