Personal Training & Voedingsadvies

Nieuws Deel je nieuws


Er is iets nieuws voor degenen die willen afvallen en werken aan hun gezondheid: H. Sterk Personal Training biedt Sliedrecht de mogelijkheid om onder professionele begeleiding op een goede manier te sporten en gezond te eten. Deze begeleiding wordt gegeven bij Sport Fysiek.
Door de Personal Training en Voedingsadviezen krijg je dé mogelijkheid om op een goede manier te werken aan verschillende doelen. Afvallen, energie en conditie verhogen, spierversteviging, het is allemaal mogelijk. Je kunt een programma volgen waarbij je wekelijks training met Harmen hebt. Dit kan per maand maar daarnaast zijn er ook diverse programma’s die op de langere termijn mogelijkheden bieden.
Ook kun je een voordeelabonnement nemen waarbij je Personal Training combineert met fitness bij Sport Fysiek. Zo kun je onder begeleiding en met zelfstandige trainingen een mooi resultaat bereiken.
Harmen Sterk
Hallo Sliedrecht, ik werk al meer dan zes jaar in de sport, als fitnesscoach en als personal trainer. Bij mijn trainingen let ik altijd op de uitvoering van oefeningen. Op het moment dat de techniek niet correct is, vergroot je het risico op blessures. Dit wil ik voorkomen want sporten met blessures kan, naast dat het vervelend is, meer schade bezorgen omdat je kan gaan compenseren. Het is dus belangrijk dat je bewust bent van je houding.
Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat we samen werken aan je doel, grenzen opzoeken, een plan uitwerken en volgen. Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Ik heb er in ieder geval veel zin in!
Check meer diensten van Harmen www.sterk-pt.nl of mail naar info@sport-fysiek.nl

 

 

advertentie
advertentie