Quiz IN A BOX
Quiz IN A BOX Opmerken BV

Eerste Hulp Bij Ontspannen

1 september 2020 om 10:44 Nieuws Deel je nieuws

Carletta Jacobs’ missie om meer kwaliteit in je vrije tijd te stoppen

 

Carletta Jacobs: “Ik merkte het aan de ‘schermtijd’ op mijn telefoon. Ik was steeds langer actief op mijn telefoon. Veel had met mijn werk als ondernemer te maken, maar veel tijd ging ook op aan ‘plaatjes en filmpjes kijken.’ En aan het eind van de avond was ik totaal niet tot rust gekomen. Ik had behoefte aan andere manieren van ontspannen en ben eens gaan nadenken hoe ik dat voor mezelf kon invullen. Ik was echt wel bekend met mindfulness, maar hoe breng je dat nou in de praktijk? Ik ben graag fysiek en creatief bezig. Met keramiek, tekenen, schilderen, fotografie, maar ook gewoon wroeten in de tuin. Er gaat niets boven iets ervaren, zelf doen! Maar waarom deed ik dat soort dingen dan niet vaker?

 

Ik dacht in eerste instantie dat ik niet toekwam aan mijn ontspanning omdat al die activiteiten moeite kosten om op te starten. Maar zelfs toen ik al mijn tekenspullen in een handige doos had opgeborgen, ging ik niet opeens vaker tekenen… Ik had gewoon wat aansporing nodig, een trap onder mijn kont eigenlijk. Daar hadden meer mensen behoefte aan, begreep ik. En daarom ben ik IN A BOX gestart.”

 

IN A BOX stelt boxen samen waar je zelf een complete beleving mee kan creëren. Alles wat je daarvoor nodig hebt zit erin. Voor jezelf, voor een ander of om samen iets te beleven. Op dit moment zijn beschikbaar: Bootcamp IN A BOX, Bootcamp for kids IN A BOX, Quiz IN A BOX en Action painting IN A BOX

 

Carletta Jacobs: “Veel mensen die ik ken willen wel, maar komen niet toe aan echt ontspannen. Aansporen heeft niet zo heel veel zin, is mijn ervaring. NU GA JE MINDFUL ZIJN! gaat echt niet werken! Hoe dan wel? Ik geloof dat je iets moet aanreiken waardoor het bijna vanzelf gaat. Breng iemand op een idee en maak het zo makkelijk en leuk mogelijk.”

 

“Het leuke van alle IN A BOX-boxen is dat alles wat je nodig hebt erin zit. Klinkt logisch, maar dat is ook meteen het verschil met online fitness-programma’s volgen, een spelletje spelen of iets creatiefs doen. Voorbeeldje: in de Bootcamp IN A BOX zit een handige kaartenset met alle oefeningen duidelijk beschreven. Maar ook een aantal circuitkaarten waardoor je meteen een complete workout hebt en de accessoires die je erbij nodig hebt. Dat bedoelen we met  ‘de complete beleving.’

 

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.shopinabox.nl 

 

Carletta Jacobs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie