Hoofdkantoor Aditech in Gorinchem
Hoofdkantoor Aditech in Gorinchem Aditech

Aditech behaald opnieuw NEN 4400-1- en NBBU audit.

Nieuws Deel je nieuws

Het technische uitzendbureau Aditech heeft de NEN- en NBBU audits opnieuw behaald. En daarmee o.a. het SNA-keurmerk verkregen. De controle van Aditech vond plaats op het hoofdkantoor in Gorinchem.

 

Steekproeven 

De controle van de NEN 4400-1 en de NBBU vond plaats op het hoofdkantoor van Aditech. Hier is ook de administratie van het bedrijf gevestigd. Steekproefsgewijs testen de controleurs of Aditech voldoet aan de cao-voorwaarden van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Daarnaast controleren ze ook of Aditech nog financieel gezond is en of het bedrijf betrouwbaar is. Door het behalen van de NEN 4400-1 heeft Aditech ook het SNA-keurmerk behaald.  

 

Hard werken

De administratie op het hoofdkantoor heeft de handen vol aan de steekproeven van de controleurs. Jacquelien Kolijn, Hoofd Administratie: ”Je wilt als uitzendorganisatie natuurlijk laten zien dat je alle zaken op orde hebt en dat je de cao van de NBBU volledig naleeft. Het is hard werken, maar het wordt beloond!”

 

NEN 4400-1 - en NBBU audit

De NEN 4400-1 audit en de NBBU audit zijn aparte controles voor onder andere uitzendbureaus. De NBBU audit controleert of het uitzendbureau wel voldoet aan de gestelde cao-voorwaarden. De keuring voor de cao moet gehaald worden om als bedrijf lid te blijven van de NBBU.

 

Bij de NEN 4400-1 wordt er gekeken of het bedrijf, in dit geval Aditech, voldoet aan de voorwaarden die horen bij de activiteiten van het bedrijf. Bij een uitzendbureau wordt onder ander de loonbetaling, identiteitscontrole, en de aan- en afgifte van de verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting.

 

advertentie
advertentie