Aanwinsten voor Sliedrecht Sport1

Nieuws

SLIEDRECHT - Met het contracteren van de 28-jarige passer-loper Meike Martijn heeft Sliedrecht Sport de selectie voor het komend seizoen rond. Net als de eerder deze maand vastgelegde Pamela Domselaar (25) is ook Meike Martijn afkomstig van het in financiële nood verkerende Sovoco uit Soest, dat zich waarschijnlijk noodgedwongen moet terugtrekken uit de A League. Beide speelsters brengen met name in aanvallend opzicht het nodige gewicht in de schaal, hetgeen noodzakelijk werd na het vertrek van Ruth van Eenennaam naar VC Nesselande. Spelverdeelster Ingerlise Kooijman (ex Dros Alterno) maakt de 12-koppige selectie verder compleet.

Trainer-coach Saskia van Hintum is blij met de komst van deze twee ervaren eredivisie speelsters : “ Het brengt de juiste balans tussen talent en ervaring binnen de selectie. Met een gemiddelde leeftijd van net 22 jaar zit deze groep nog volop in een ontwikkelingsproces en met Pamela en Meike erbij is er sprake van een extra positieve impuls in deze gang van zaken. Het seizoen wordt lang en zwaar en met de huidige samenstelling van de selectie zie ik deze pittige klus met veel vertrouwen tegemoet “.

De vrouwen van Sliedrecht Sport worden op zaterdag 18 augustus a.s. op de eerste training verwacht, het team wordt aan het publiek gepresenteerd tijdens een driekamp in De Stoep met Taurus en VC Nesselande, de competitie start op zaterdag 13 oktober a.s. met een thuiswedstrijd tegen AMVJ.

advertentie
advertentie