Kinderen opgelet: Knotsweek komt eraan

Nieuws

SLIEDRECHT - De meeste Sliedrechtse kinderen weten het natuurlijk allang, maar de Knotsweek staat weer voor de deur. Van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus kunnen alle kinderen tussen de 6-12 van hartelust komen knutselen en hutten bouwen op het ijsbaanterrein. Van maandag tot en met vrijdagochtend kunnen de hutten gebouwd worden. De hutten worden na vrijdagochtend afgebroken. Vanaf woensdag 29 augustus kan er ook volop geknutseld worden in de grote tent op het terrein. Kinderen kunnen voor dezelfde prijs heen en weer lopen tussen de hutten en de tent. Vrijdag is er naast een groot springkussen en een klimwand ook een snoepverrassing voor de kinderen.

De entree bedraagt €1,50 per dag. Kinderen kunnen op maandag of op woensdag ook een 5-daagse (€7,50) of 3-daagse kaart (€4,50) kopen. Je hoeft dan maar één keer in de rij te staan. De andere dagen hoef je ‘m alleen maar te laten zien en kun je zo doorlopen. Vergeet géén pasfoto mee te nemen. De kaart is niet overdraagbaar aan anderen. Zonder pasfoto geen meerdaagse kaart!

De Knotsdagen beginnen om 10.00 en duren tot 15.00 uur. Tussen de middag (12.30-13.00) uur is er gelegenheid om rustig te lunchen of even naar huis te gaan. Vergeet dan niet je entreebewijs weer mee te nemen. Verder is er gelegenheid om voor een klein prijsje snoep, chips of iets te drinken te kopen. Dit jaar zal de entree aan de kant van de korfbalkantine zijn. Daar kunnen ook de fietsen geplaatst worden. Dit is met het oog op de veiligheid van de kinderen in verband met de toevoer van het hout voor het huttendorp. Vrijwilligers voor het huttendorp kunnen zich nog melden op maandagochtend om 9.00 uur en voor de crea-activiteiten op dinsdag om 9.30 uur op het ijsbaanterrein.

Om de Knotsweek mogelijk te maken, zijn wij afhankelijk van een hoop vrijwilligers, bedrijven en sponsors. Bij deze worden de vrijwilligers bedankt voor hun enorme inzet en de volgende bedrijven en sponsors: Praxis Sliedrecht, Jantje Beton, Stichting de Kaai, Gemeente Sliedrecht, Tablis Wonen, Gamma Papendrecht, Vlot Diesel, de Groot Schagen, de Haan Verhuizingen, den Breeje, IHC Holland, Visser, Van Houwelingen Bouwplaats, Intratuin, Bothof Facilities, het Kompas. En niet te vergeten alle inwoners van Sliedrecht die materiaal hebben verzameld!

advertentie
advertentie