Boveko: nieuw bedrijf in oud pand

Nieuws

Wie langs het nieuwe kantoor van Boveko bedrijfsassurantiën loopt, zou op het eerste gezicht denken dat er nieuwe makelaar geopend is aan de Kerkstraat. Maar schijn bedriegt, want Boveko is een verzekeringsbedrijf dat verzekeringen aanbiedt aan startende ondernemers, voornamelijk uit de transport- en bouwsector. Vincent Bons, bedrijfsadviseur van Boveko, legt uit dat de etalage van het pand verhuurd wordt aan makelaar Van Ekeren Koster en dat er een vorm van samenwerking met deze business is. Bons noemt de komst van het nieuwe bedrijf uniek voor Sliedrecht. Het nieuwe kantoor van Boveko, waar voorheen een makelaar gevestigd was, is door het bedrijf volledig opgeknapt en oogt na de verbouwing fris en open. ,,Het pand stond al twee jaar leeg en daarom is het leuk als er weer iemand in komt. We hebben veel veranderd en het pand opgefrist om een open sfeer te creëren”, aldus Bons

Bedrijfsassurantiën uitbreiden vanuit Sliedrecht SLIEDRECHT - In een totaal opgefrist pand aan de Kerkstraat 11 opent Boveko bedrijfsassurantiën B.V. 31 augustus haar deuren. Met een kantoor in Sliedrecht hoopt het bedrijf zijn activiteiten uit te kunnen breiden.

Door Jilke Tanis

Naast het nieuwe kantoor in Sliedrecht, heeft Boveko ook een vestiging in Gorinchem, Vuren en Leerdam zitten. ,,Met de vestiging in Sliedrecht kunnen we weer een nieuwe omgeving van dienst zijn en breiden we onze activiteiten aanzienlijk uit”, aldus Bons. De bedrijfsadviseur, die zelf in Sliedrecht opgroeide en daar nog steeds woont, vindt het een uitdaging samen met drie collega’s in zijn eigen woonplaats aan het werk te gaan. ,,In Vuren zaten we in een oude garage en nu bezitten we een mooi en licht pand.”

Vrijdag 31 augustus zal Boveko bedrijfsassurantiën officieel geopend worden. Hierbij is een besloten feest voor relaties, waar onder het genot van een hapje en een drankje ongetwijfeld een toost uitgebracht zal worden op de komst van Boveko in Sliedrecht.

advertentie
advertentie