Nominaties gezocht voor sportverkiezingen

1 november 2007 om 00:00 Nieuws

Als locatie is wederom gekozen voor de sfeervolle Ambachtsheerenzaal van Partycentrum De Lockhorst, waar een kleine 300 aanwezigen getuige kunnen zijn van een avond, waarbij de sport in Sliedrecht vol in de schijnwerpers komt te staan.

SLIEDRECHT - Sportminnend Sliedrecht kan over een kleine twee maanden weer de balans opmaken van het dan voorbije sportjaar 2007. De conclusie hiervan wordt jaarlijks geprofileerd in het traditionele SportGala, dat ditmaal gepland staat op vrijdag 18 januari 2008.

Na het succesvolle Gala 2006 heeft de werkgroep Sportverkiezingen in samenspraak met hoofdsponsor Rabobank Sliedrecht Graafstroom het besluit genomen op de ingeslagen weg voort te gaan en is men ervan overtuigd ook voor de tweede editie weer een prachtig spektakel van te realiseren. De hoofdrol blijft hoe-dan-ook weggelegd voor de te kiezen Sportman-, Sportvrouw-, Sportploeg en Sportvereniging van het jaar, die worden gekozen na de telling van de stemmen van de vak- en publieksjury. Ook wordt een bijzondere, talentvolle nieuwe sporter uitgeroepen tot het Talent Van Het Jaar.

De werkgroep heeft inmiddels de mogelijkheid opengesteld om nominaties in te dienen voor deze sportverkiezingen, waarbij als belangrijkste bepaling geldt, dat de genomineerde individuele sporters hetzij woonachtig of geboren moeten zijn in Sliedrecht. Voor sportploegen en sportverenigingen komen uitsluitend Sliedrechtse clubs in aanmerking. Nominaties kunnen vóór 1 december worden ingediend bij het secretariaat van de Werkgroep Sportverkiezingen, p/a Joop Hartog, Zwaluwstraat 29, 3362 RP Sliedrecht. Overigens kunt u alle inlichtingen hieromtrent ook vinden op de website van de stichting Sportraad Sliedrecht: www.sportraad-sliedrecht.nl waar u op een speciaal stemformulier uw nominaties in kunt dienen.

advertentie
advertentie