Eerste thuisverlies volleybaldames

15 november 2007 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na twee schitterende zeges op topteams als AMVJ en Longa waren de verwachtingen bij de dames van Sliedrecht Sport hooggespannen voor de derde thuiswedstrijd tegen Pollux Oldenzaal.

En opnieuw leek een feestje binnen handbereik want na twee gewonnen sets (26-24,25-19) zou er geen vuiltje aan de lucht zijn voor een nieuw succes voor de pupillen van Saskia van Hintum. Het team kon echter het niveau van de eerste sets niet meer handhaven. Pollux, onder leiding van de geroutineerde Ramona Meier, groeide in de wedstrijd en uiteindelijk wisten de gasten uit Overijssel de wedstrijd volledig te kantelen: 2-3 (18-25, 19-25, 12-15). Teleurstelling droop af van de gezichten van de speelsters. Ook trainer-coach Saskia van Hintum moest toegeven, dat een beter resultaat duidelijk binnen handbereik had gelegen.

,,Je kon al zien in de tweede set dat het niveau inzakte. Je probeert met een aantal wissels het tij te keren, maar het geloof in eigen kunnen zakte steeds verder weg en daar heeft Pollux goed van geprofiteerd. We zijn vanavond met de neus op de feiten gedrukt en zullen hier weer van moeten leren.”

Vanavond (donderdag) speelt Sliedrecht Sport tegen landskampioen DELA Martinus. Zaterdagavond staat de uitwedstrijd tegen Rijnmond Volleybal op de agenda.

advertentie
advertentie