Hart voor dieren zorgt voor samenwerking

22 november 2007 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het personeel van de Dierenambulance, de Dierenkliniek Middeldiep en de leden van de werkgroep Hondenbeleid werken nauw samen aan het Honden Sinterklaas, in het Feitsmapark en de Opendag van de Dierenkliniek Middeldiep. Beide evenementen vinden zaterdag 1 december plaats. Leden van de werkgroep Hondenbeleid en de Dierenkliniek hebben diep respect voor de vrijwilligers, die de Dierenambulance dagelijks bemannen. ,,Zij zorgen er toch maar mooi voor, dat veel dieren die worden gevonden, of een beter leven tegemoet gaan of onnodig lijden worden bespaard. Prachtig en hartverwarmend, dat er mensen zijn, die hun tijd hierin willen investeren”, aldus Annie Baan, die er als dierenartsassistente bij Dierenkliniek Middeldiep over mee kan praten.

De dierenambulance kan nog steeds extra mensen gebruiken. Op zaterdag 1 december bestaat de mogelijkheid, om tijdens de open dag in Dierenkliniek Middeldiep, meer over werken bij de Dierenambulance te weten te komen. De Dierenambulance zal voor de deur staan en kan worden bezichtigd. Op hetzelfde moment zijn er ook collega’s in het Feitsmapark aanwezig bij het Honden Sinterklaasfeest. Het is een uniek moment voor één doel en komt voort uit het gezamenlijke hart voor dieren.

Beide locaties bieden zaterdag 1 december een afwisselend programma. Volgende week woensdag 28 november zal het definitieve programma op diverse plaatsen in Sliedrecht worden geflyerd. Voor meer informatie: Annie Baan, para-veterinair dierenartsassistente, Dierenkliniek Middeldiep, Middeldiepstraat 58, 0184 - 413724, dierenkliniekmiddeldiep@hetnet.nl of Elly van Aerde, werkgroep Hondenbeleid, tel. 0184 490 490, ellencom@planet.nl.

advertentie
advertentie