Gospel Unlimited gaat ‘op zoek’

Nieuws

SLIEDRECHT - Gospel Unlimited viert dit jaar haar vijftienjarig jubileum. Hoogtepunt was het jubileumconcert in oktober in De Lockhorst in Sliedrecht. ,,De reacties hierop waren overweldigend. Ons koor en de band willen graag nog jaren doorgaan op de ingeslagen weg, met als onveranderlijke doelstelling: het brengen van gospelmuziek op een zo hoog mogelijk niveau. Daarvoor is het nodig dat nieuwe leden zich aanmelden. We zijn dus op zoek. Er is vooral behoefte aan bassen, tenoren en (eerste) sopranen”, aldus een woordvoerder.

Het koor repeteert één keer in de drie weken, op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 in de OBS Henri Dunantschool in Sliedrecht. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om als gast een repetitie bij te wonen voor een kennismaking.

,,Natuurlijk worden kandidaten beoordeeld op stemgebruik en muzikale aanleg, maar vooral ook op muzikale potentie. Voor de band wordt vooral gezocht naar een bassist, maar speel je saxofoon of trompet of ben je een ervaren toetsenist, kom dan ook eens kijken.”

uVia voorzitter@gospelunlimited.nl kan een afspraak voor een kennismaking worden gemaakt. Meer informatie over Gospel Unlimited is te vinden op www.gospelunlimited.nl.

advertentie
advertentie