Eerste dangraad voor Brian Visser

Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrechtenaar Brian Visser is zondag geslaagd voor zijn eerste Dangraad (zwarte band).

Brian is op tienjarige leeftijd begonnen met ITF Taekwon-Do en en heeft zijn draai de afgelopen zeven jaar absoluut gevonden. Nu - hij is bijna zeventien - volgt hij ook trainingen van de wedstrijdgroep van Daeryon. Hij is al naar vele wedstrijden en seminars in binnen- en buitenland geweest, samen met medeleerlingen en zijn instructeur. ,,De energie en tijd die ergens insteekt haal je er ook weer uit. En blijf altijd bescheiden en eerlijk.” Dit advies geeft zijn Instructeur Sabum Paul Dekker (zesde Dan) hem mee. ,,Brian is een voorbeeld voor alle jeugdleerlingen in Sliedrecht.”

Bij ITF Taekwon-Do is het overigens gebruikelijk dat beoefenaars opgaan bij de Landelijke Dangraad commissie van de Bond.

ITF Taekwon-Do school Daeryon geeft les op donderdag in Sportzaal De Sprong Elzenhof 124, vanaf 18.30 uur. ,,Taekwon-do is ook zeer geschikt voor meisjes. Lenigheid, zelfvertrouwen en springtechnieken zijn enkele onderdelen van deze prachtige sport. Wij heten iedereen van harte welkom”, zegt de instructeur.

Meer info: www.daeryonkwan.nl.

advertentie
advertentie