Hokken op nieuwe locatie

31 januari 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Danssport Educatie Centrum Martine is zaterdag officieel geopend aan de Molendijk 177b. De gehele dag werden er demonstraties gegegeven van onder andere spinning, pilates en bodyjam. Ook de dansgroepen lieten allemaal zien wat ze de afgelopen periode hadden geleerd.

Kennis maken met KidzFitClub op 5 februari

Naast een uitgebreid sportprogramma voor volwassenen en kinderen, is er binnen het centrum ook een praktijk remedial teaching. In deze praktijk kunnen kinderen geholpen worden die problemen hebben met bijvoorbeeld lezen, schrijven of rekenen. Ook voor kinderen met gedragsstoornissen biedt deze praktijk een aangepast programma. Op deze manier wil Danssport Educatie Centrum Martine een brede doelgroep aantrekken. Iedereen is welkom om een keer een proefles mee te doen. Mensen kunnen ook voor meer informatie op de website www.danssportcentrummartine.nl kijken of een informatiepakket aanvragen via 06-52033542.

Dinsdag 5 februari organiseert Danssport Educatie Centrum Martine een kennismakingsles van de KidzFitClub. Tijdens deze les worden verschillende onderdelen uit het kidzfit programma met de kinderen gedaan. Het programma is bedoeld voor kinderen met overgewicht of kinderen die aanleg hebben om dik te worden, maar ook voor kinderen die graag sporten en fitter willen worden. De kinderen gaan bewegen op muziek, hierbij wordt gebruik gemaakt van gewichten. Er worden verschillende spelletjes gedaan, dit alles om de conditie en de kracht van de kinderen te verbeteren. Na afloop van de les is er gelegenheid om vragen te stellen over het programma. De les begint voor kinderen vanaf 5 jaar om 16.00 uur en voor kinderen vanaf 9 jaar om 17.00 uur. De lessen worden gegeven in het centrum aan de Molendijk 177b. Voor meer informatie over de lessen kijk op www.danssportcentrummartine.nl of bel 06-52033542.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie