Tentoonstelling NLKV met 500 raskatten in de Lockhorst

21 februari 2008 om 00:00 Nieuws

.

SLIEDRECHT - In Zalencentrum de Lockhorst zijn op zondag 24 februari meer dan 500 verschillende raskatten te bewonderen, uit binnen- en buitenland, tijdens de 59e Internationale Raskattententoonstelling van de NLKV

Een team van twaalf internationaal erkende keurmeesters uit Nederland, België en Duitsland beoordelen de katten en delen vele prijzen uit voor bijvoorbeeld de beste kater, de beste poes, de beste kastraat, het beste kitten. Vanaf 16.30 uur worden op het podium de ”Best of Best ”gekozen en daaruit de ”Best over All” of wel de allermooiste kat van de show. Tussen de bedrijven door reikt de organisatie tussen 11.00 en 12.00 uur ereprijzen uit aan de oudste kat van de show en aan de mooiste huiskat. Ook wordt er een Lockhorst-kat gelauwerd, de persoonlijke favoriet van een vertegenwoordiger van het sportcentrum De Lockhorst.

Stands

In de zaal is een informatiestand van de NLKV aanwezig. Hier zijn allerlei inlichtingen te verkrijgen over het houden, fokken, en tentoonstellen van raskatten en in het bijzonder over de vereniging. Verder zijn er standjes van mede hobbyisten, die uiteenlopen katten-artikelen tonen en verkopen.

De show is voor het publiek geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Lockhorst, Sportlaan 1.

advertentie
advertentie