Geheimen Windows XP ontrafeld

6 maart 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Windows XP kent voor velen nog grote geheimen. Ook zal elke computergebruiker wel eens een probleem hebben met de pc. Juist voor hen biedt locatie HCC-Rijnmond regio Sliedrecht op maandagavond 10 maart een computeravond. Wim de Jong zal in een uitgebreide lezing alle geheimen ontrafelen en mogelijke problemen oplossen. Mochten er na afloop toch nog vragen zijn, dan is daar volop ruimte voor.

De lezing van De Jong begint om 20.00 uur. Daarna is er gelegenheid om vrij in- en uit te lopen en vragen te stellen over hard- en software. Bij een van de vier HCC-computers kunt u terecht met vragen over videobewerking. Bij een andere computer kunt u van alles te weten komen over internet, e-mail en dia’s scannen. Hiernaast kunt u uw vragen kwijt over Microsoft Office (Word, Excel en Powerpoint). Ook staat er een computer speciaal voor beginners klaar. Verder zijn een flatbedscanner en een printer aanwezig en kunt u computertijdschriften lezen aan de leestafel.

HCC-leden die thuis problemen hebben met hun computer, kunnen de systeemkast meebrengen, zodat het mogelijk samen met de experts van HCC opgelost kan worden.

De computeravond duurt tot 22.15 uur en wordt gehouden op de bovenste verdieping in het Griendencollege aan de Kamerlingh Onneslaan 109 te Sliedrecht.

Koffie en thee is tegen een schappelijk prijsje te koop.

advertentie
advertentie