Gouden aanwinst in Kerkstraat

3 april 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht is sinds twee weken een kledingreparatiezaak rijker. Aan de Kerkstraat heeft de van oorsprong Turkse Kaya samen met zijn vrouw Reyhan ‘De Gouden Naald’ geopend.

Met een hartelijke glimlach verwelkomen Kaya en Reyhan een klant in hun nieuwe winkel aan de Kerkstraat. Dat is best logisch, want ze hebben alle reden om blij te zijn. Na lang oriënteren en dromen, is de wens om een eigen winkel te starten voor de twee mensen eindelijk uitgekomen. ‘De Gouden Naald’ is een winkel waar men terecht kan voor in principe alle kledingreparaties, zoals het innemen van bijvoorbeeld een broek of het zetten van een rits. Verder kan er ook kleding gestoomd en gestreken worden in de zaak. De kleding wordt achterin de winkel gerepareerd, waar Kaya en Reyhan een eigen atelier hebben.

De wens om een eigen winkel te beginnen hadden Kaya en Reyhan al langer. Reyhan is al bijna haar hele leven bezig met de reparatie van kleding, zodat ze in de loop der jaren veel ervaring heeft opgedaan. Jaren geleden werkte zij in een winkel in Turkije, waar ze T-shirts en truien maakte en ook in Nederland is Reyhan bedrijvig gebleven in het maken van kleding. Haar man Kaya is zelf actief in de speelautomatenbranche, maar staat nu samen met zijn vrouw in De Gouden Naald.

De keus om de winkel in Sliedrecht te beginnen, was snel gemaakt. ,,Wij komen zelf uit Dordrecht, maar daar was niet echt vraag naar een zaak als de onze. In Sliedrecht zagen wij die vraag wel en daarom zijn we hier begonnen.”

Als openingsactie wordt tot 30 april elk tweede kledingstuk voor de halve prijs gerepareerd en wordt een kledingstuk al voor €4,50 gestoomd.

De Gouden Naald is de hele week geopend en gevestigd aan Kerkstraat 5 (Voorheen Huisje Boompje Baby). Telefoonummer: 0184-422928.

advertentie
advertentie